Mölnlycke opent een nieuwe productiefaciliteit in Havirov, Tsjechische Republiek

Mölnlycke opent een nieuwe productiefaciliteit in Havirov, Tsjechische Republiek

mei 22 2017

U en uw team staan onder constante druk om op alle vlakken efficiënter te werken. Dat is dé trend in de moderne gezondheidszorg. Wat als u erin zou slagen om de logistieke processen te vereenvoudigen, tijd te besparen, de kosten te verlagen en meer patiënten een betere zorg te bieden? Steeds meer ziekenhuizen bereiken die doelstellingen met Mölnlycke® procedure trays. En de mogelijkheden om de efficiëntie in uw OK te verhogen, blijven groeien.

Zorgverleners uit de hele wereld vertellen ons hoe zij elk op hun manier, maar op even indrukwekkende wijze, efficiënter zijn gaan werken, en dat allemaal dankzij stuk voor stuk unieke Mölnlycke® procedure trays. Wij begrijpen waarom. Elk ziekenhuis heeft zijn eigen voorkeuren voor iedere ingreep. Uw team heeft behoefte aan maatwerk. En wij zijn vastbesloten om aan uw verwachtingen te voldoen. Daarom hebben we op 17 mei 2017 een nieuwe hypermoderne fabriek geopend voor Mölnlycke® procedure trays, die ongekende mogelijkheden biedt.

Hoe kan onze nieuwe fabriek u helpen?

De nieuwe vestiging biedt meer mogelijkheden om trays op maat samen te stellen – met alles wat uw team nodig heeft om de efficiëntie significant te verhogen. Bovendien vergroot ze onze productiecapaciteit en ons vermogen om op vlak van procedure trays een ongeëvenaarde service te verlenen.

  • In-house sterilisatie – de grootste in Europa – voor een snellere service én nieuwe mogelijkheden om componenten na sterilisatie aan uw Mölnlycke® procedure tray te koppelen.
  • Flexibele leveringsopties – rechtstreeks van de fabriek tot in uw ziekenhuis, of via distributiecentra die regelmatig bevoorraad worden. Aan u de keuze.
  • Verbeterd voorraadbeheer – voor een betrouwbare service en extra flexibiliteit in verschillende trayconfiguraties.

Onze nieuwe fabriek vertegenwoordigt een aanzienlijke investering. Ze ondersteunt u in uw dagelijkse gezondheidszorguitdagingen door de standaard van de zorgverlening en infectiebeheersing te verbeteren, en door tegelijk de efficiëntie te verhogen.

Binnenkort verneemt u meer over onze nieuwe fabriek. Intussen vertellen wij u graag hoe wij met deze capaciteitsuitbreiding uw team kunnen helpen. Contacteer uw Mölnlycke® contactpersoon voor meer informatie.