Tubifast handschoenen met 2-Way Stretch Technologie

Kant-en-klare handschoenen voor snel en eenvoudig aanbrengen

Tubifast handschoenen met 2-Way Stretch Technologie zijn ideaal voor nat of droog omwikkelen en voor de fixatie van verbanden, en verkrijgbaar in maten voor kinderen en volwassenen. Bij de Tubifast handschoenen hoeven geen tape, spelden of banden te worden gebruikt; ze zijn eenvoudig en snel aan te brengen en dankzij de 2-Way Stretch Technologie heeft de patiënt volledige bewegingsvrijheid. Het is een handige, snelle en eenvoudige methode voor omwikkelen die de concordantie bevordert. Ze zijn naadloos, comfortabel om te dragen, en ze gaan irritatie van de gevoelige huid tegen, zodat de patiënt kan genieten van actieve dagen en rustige nachten.

Tubifast® 2-Way Stretch® wordt exclusief verdeeld door Nootens N.V. Voor meer informatie over het assortiment: info@nootens.com of 02 216 78 69

Ideaal voor "wet wrap" of "dry wrap" techniek en voor de fixatie van verband

2-Way Stretch Technology geeft volledige bewegingsvrijheid

Dit is een handige, snelle en eenvoudige methode voor omwikkelen, die concordantie bevordert

Comfortabel en naadloos – helpt huidirritatie voorkomen

Voordelen van de "wet wrap"-techniek

"Wet wrap" is een therapie die wordt gebruikt bij de behandeling van atopisch eczeem, waarbij een emollient onder kleding wordt aangebracht.

Er wordt een verzachtende crème op de aangetaste huid aangebracht, die daarna wordt afgedekt met vochtige Tubifast handschoenen. Samen houden de verzachtende crème en de vochtige laag de huid gehydrateerd en vochtig, waardoor inflammatie afneemt1.

De vochtige Tubifast handschoenen fungeren ook als retentielaag, zodat de verzachtende crème in contact blijft met de huid. De vochtige laag koelt en kalmeert de huid ook, zodat de huid minder gaat jeuken28.

Daarna wordt er een tweede droog paar Tubifast handschoenen aangebracht; die houden de kleding van de patiënt droog en voorkomen dat de patiënt gaat krabben, waardoor de huid gaat irriteren en er letsel kan ontstaan. "Dry wrap" werkt ongeveer hetzelfde als "wet wrap". Er wordt een verzachtende crème op de aangetaste huid aangebracht en die wordt afgedekt met een enkel droog paar Tubifast handschoenen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Let op: we raden u aan de maat van de Tubifast handschoenen met 2-Way Stretch Technology op de afmetingen en leeftijd van de patiënt af te stemmen. Als er twijfel is over de juiste maat, dan moet de eerstvolgende grotere maat worden gekozen.

  1. Pagina B (2005) The Benefits of Tubifast Garments in the management of atopic eczema. British Journal of Nursing 14 (5); 289-92.
  2. Cork MJ, Complete Emollient Therapy. The National Association of Fundholding Practices Official Yearbook. BPC Waterlow, Dunstable 1998: 159-168.
Share this

Assortiment

Vormt een fysieke barrière tegen krabben
Verlengde manchetten om polsen te bedekken
Tubifast handschoenen zijn verkrijgbaar in vier maten voor kinderen en vier maten voor volwassenen
Ga naar uw lokale website voor informatie over het assortiment. 
Epaderm® Crème
Epaderm® Crème

Puur, simpel en effectief – Epaderm crème is een 2-in-1 crème...

Mepiform
Mepiform

Mepiform is een dun en discreet verband, dat is bedoeld voor...

Tubifast® Garments 2-Way Stretch Technologie®
Tubifast® Garments 2-Way Stretch Technologie®

De serie kant-en-klare Tubifast Garments met 2-Way Stretch Technologie...