Wondbehandeling met Negatieve Druk

E-learningcursus over NPWT

Per : Mölnlycke Health Care, augustus 26 2013Gepost in: Wondbehandeling met Negatieve Druk

Dankzij het internet leert u nu sneller en gemakkelijker over het Avance systeem.

Niet iedereen weet alles over Wondbehandeling met Negatieve Druk. Daarom ontwikkelde Mölnlycke Health Care voor u een eenvoudige learning tool voor zelfstudie.

Verschillende specialisten en artsen hebben verschillende noden. Sommigen zijn al vertrouwd met Avance, terwijl het voor anderen misschien de eerste keer is. Daarom hebben we verschillende opleidingsniveaus gecreëerd.

  • Beginner
  • Halfgevorderd
  • Gevorderd

U beslist zelf wanneer u deze korte cursussen volgt. In de loop van de cursus worden er enkele basisvragen gesteld die u bij het leren helpen. Er geldt geen tijdslimiet om dit te voltooien. U bent de leerling, dus u bepaalt het leertempo. Hieronder vindt u een link naar de eerste beginnerscursus.

Start de cursus

Dankzij internet leert u nu sneller en gemakkelijker over het Avance® systeem

 

Niet iedereen weet alles over Wondbehandeling met Negatieve Druk. Daarom ontwikkelde Mölnlycke Health Care voor u een eenvoudige learning tool voor zelfstudie.

 

Verschillende specialisten en artsen hebben verschillende noden. Sommigen zijn al vertrouwd met Avance®, terwijl het voor anderen misschien de eerste keer is. Daarom hebben we verschillende opleidingsniveaus gecreëerd.

 

Zodra u zich hebt geregistreerd, kunt u een van de 3 niveaus kiezen.

 

Beginner

Halfgevorderd en

Gevorderd

 

U beslist zelf wanneer u deze korte cursussen volgt. U moet de cursus enkel op een pc downloaden en de instructies volgen. In de loop van de cursus worden er enkele basisvragen gesteld die u bij het leren helpen. Er geldt geen tijdslimiet om dit te voltooien. U bent de leerling, dus u bepaalt het leertempo.

Share this

Avance® assortiment
Avance® assortiment

Klik hier voor ons Avance assortiment