Licht ondersteunend compressieverband Type 3a
Elset en Elset ‘S’

Elset en Elset ‘S’ zijn lichte compressieverbanden die worden gebruikt voor compressie van het been na vasculaire chirurgie en voor algemeen chirurgisch en orthopedisch gebruik. Elset ‘S’ wordt vooral aanbevolen voor het verbinden van stompen boven en onder de knie.

Dit product wordt exclusief verdeeld door H. Nootens NV

Tel: +32 (0)2 216 78 63 - E-mail: info@nootens.com

Het biedt een effectieve compressie over het been

Handhaaft compressie terwijl oedeem en zwellingen afnemen

Lichte, open structuur voor langdurig comfort voor de patiënt

Keuze uit meerdere breedtematen voor verschillende toepassingen

Elset ‘S' is lang genoeg om een been met één verband volledig te verbinden

Visuele instructies voor aanbrengen langs middellijn van verband

Elset verbanden zijn gemaakt van stevig, licht rayon en omhulde elastische draden.

Elset en Elset ‘S’ hebben glij- en vormingseigenschappen die zorgen dat de compressie wordt gehandhaafd terwijl oedeem en zwellingen afnemen tijdens de behandeling. Elset wordt bij de Charing Cross Four Layer Bandage Technique gebruikt voor de behandeling van veneuze beenulcera. Daarnaast is de lichte, open structuur comfortabel voor patiënten, vooral bij langdurig gebruik.

Met een lengte van 12 m kan Elset ‘S’ worden gebruikt voor een eendelig compressieverband op het volledige been. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtematen zodat het voor verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Beide verbanden kunnen worden gewassen en gesteriliseerd, zonder dat de werking vermindert.
Share this

Tubigrip SSB
Tubigrip SSB

Het anatomisch gevormde verband voor veneuze aandoeningen Tubigrip Shaped Support Bandage (TSSB) is een ondersteuningsverband...

Tubigrip™
Tubigrip™

Het buisvormige Tubigrip™ biedt een langdurige en effectieve ondersteuning met volledige bewegingsvrijheid, waarbij de druk...