Tubigrip Shaped Support Bandage

Tubigrip Shaped Support Bandage

Het anatomisch gevormde verband voor veneuze aandoeningen Tubigrip Shaped Support Bandage (TSSB) is een ondersteuningsverband dat wordt gebruikt ter ondersteuning van veneuze en lymfatische terugstroom bij de behandeling van veneuze aandoeningen in de benen en armen. TSSB kan ook worden gebruikt als huidbescherming onder gips, voor ondersteuning na verwijdering van gips en als druktherapie bij de behandeling van littekenvorming na brandwonden.

Dit product wordt exclusief verdeeld door H. Nootens NV

Tel: +32 (0)2 216 78 63 - E-mail: info@nootens.com

Anatomisch gevormd voor ondersteuning over de complete lengte van het ledemaat

De elastische katoenen stof is niet alleen comfortabel, maar ook effectief

Blijft ook na wassen effectief werken, ideaal voor poliklinische patiënten of voor gebruik door wijkverpleegkundigen

De maat kan snel en eenvoudig worden geselecteerd door de verpleegkundigen

TSSB is gemaakt van anatomisch gevormde Tubigrip. Tubigrip is gemaakt van katoen met omhulde elastische draden in de stof, zodat er vrij bewegende spiralen ontstaan. De stof is verkrijgbaar in twee kleuren: natuurlijk en huidkleurig.

Tubigrip Shaped Support Bandage biedt een langdurige, effectieve ondersteuning, terwijl ambulante patiënten van totale bewegingsvrijheid genieten. Het verband kan alleen radiaal worden uitgerekt en hierdoor biedt het ondersteuning zonder dat het kreukelt of omlaag glijdt. TSSB kan worden gewassen of gesteriliseerd voor herhaald gebruikt, zonder dat de werking vermindert. Het kan na het wassen snel en eenvoudig voor de patiënt weer worden aangebracht.

Er hoeft slechts één meting rond de kuit of onderarm te worden uitgevoerd om de juiste maat te selecteren. Er zijn vijf verbanden voor het volledige been en drie voor onder de knie verkrijgbaar, zodat er voor bijna elke patiënt een goede pasvorm is. Er zijn twee kleuren, zodat de patiënt zelf kan kiezen.
Share this

Elset en Elset 'S'
Elset en Elset 'S'

Elset en Elset ‘S’ zijn lichte compressieverbanden die worden gebruikt voor compressie van het been na vasculaire chirurgie...

Tubigrip™
Tubigrip™

Het buisvormige Tubigrip™ biedt een langdurige en effectieve ondersteuning met volledige bewegingsvrijheid, waarbij de druk...