Tubigrip™
Universeel buisverband

Het buisvormige Tubigrip™ biedt een langdurige en effectieve ondersteuning met volledige bewegingsvrijheid, waarbij de druk gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld. Gebruik Tubigrip voor de behandeling van verrekkingen en verstuikingen, zacht weefsel letsel, algemeen oedeem, littekenvorming na brandwonden en letsel aan de ribbenkast. Tubigrip kan ook voor drukverbanden worden gebruikt. Tubigrip is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bovendien is het eenvoudig aan te brengen en weer te verplaatsen, zonder spelden of tape. Daarnaast is het wasbaar en herbruikbaar.

Dit product wordt exclusief verdeeld door H. Nootens NV

Tel: +32 (0)2 216 78 63 - E-mail: info@nootens.com

Universeel buisverband dat zich aan de contouren van het lichaam aanpast

Voor de behandeling van verrekkingen, verstuikingen en zacht weefsel letsel

Langdurige, effectieve ondersteuning met complete bewegingsvrijheid

Eenvoudig aan te brengen en terug te plaatsen, zonder spelden of tape.

Omhulde elastische draden in de stof bewegen om zich aan de contouren van het lichaam aan te passen en de druk gelijkmatig over het oppervlak te verdelen. Aanbrengen is snel en gemakkelijk. Tubigrip vermindert de hoeveelheid afval, omdat alleen de precieze benodigde hoeveelheid van de rol wordt geknipt. Aanbrengen met een overlap van 2-3 cm. Als het als een dubbele laag wordt aangebracht op de juiste maat voor het ledemaat, oefent Tubigrip 10-15 Hg uit op het ledemaat.

Hoe moet u Tubigrip gebruiken?
1. Snijd een stuk Tubigrip af tot twee keer de lengte die u nodig hebt voor het ledemaat en zorg dat er 2-3 cm extra is voor overlap.

2. Trek de Tubigrip als een kous over het ledemaat.

3. Vouw de Tubigrip terug over het ledemaat. Zorg dat de bovenste rand 2–3 cm hoger dan het eerste stuk op het ledemaat komt.

Bekijk onze video voor het gebruik van Tubigrip

Share this

Elset en Elset 'S'
Elset en Elset 'S'

Elset en Elset ‘S’ zijn lichte compressieverbanden die worden gebruikt voor compressie van het been na vasculaire chirurgie...

Tubigrip SSB
Tubigrip SSB

Het anatomisch gevormde verband voor veneuze aandoeningen Tubigrip Shaped Support Bandage (TSSB) is een ondersteuningsverband...