Avance – service en ondersteuning

Betrouwbare service en ondersteuning

Mölnlycke Health Care biedt de eerste training, continue opleidingen en ondersteuning zodat Avance, waar nodig, beschikbaar is voor zorgverleners en patiënten. Alle gebruikers hebben daarnaast toegang tot een hulplijn die klinische en technische ondersteuning biedt.

Met continue ondersteuning hebt u deskundige hulp en advies met betrekking tot Avance, waardoor u meer tijd kunt besteden aan de zorg.

Er zijn verschillende speciaal afgestemde, flexibele koop- en huuropties beschikbaar waarmee het Avance systeem gemakkelijk kan aangeschaft worden en onderhouden.

De Avance app

Dankzij de eenvoudig te gebruiken Avance App hebt u toegang tot richtlijnen voor toepassingen en andere praktische informatie. De Avance App is beschikbaar voor zowel iPhone als Android.

Share this

Avance – meer comfort voor de patiënt

Avance® verbandsets die Mepitel met Safetac® bevatten, maken het mogelijk om onnodige pijn bij wondbehandeling met negatieve druktherapie te...

Avance – minder pijn

Pijn en stress vertragen de genezing van wonden1. Dankzij verbanden met Safetac®  is Avance een wondbehandeling met negatieve druk dat helpt...