Hoe tijd, inspanningen en middelen besparen

Met tijdsbesparingen tot 59% neemt de productiviteit in de operatiekamer toe1

Met Mölnlycke® procedure trays en -diensten kan uw ziekenhuis de tijdsefficiëntie tot 59 % verbeteren.1 Voor ons betekent O.R. efficiency een volledige serviceoplossing die kwalitatieve, veiligheidsverhogende producten combineert met bevoorradings- en logistieke oplossingen en daarnaast continu ondersteuning en opleiding biedt om de productiviteit in de operatiekamer te verhogen.

Volledige serviceoplossing

Verhoogde efficiëntie op gebied van tijd en kosten

Verbeteringen in de logistiek

Meer productiviteit in de operatiekamer - bewezen winst in efficiëntie

Bij een internationaal onderzoek onder leiding van professor Michael Greiling in onder meer ziekenhuizen in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en Zweden bleek dat de efficiëntie in de operatiekamer aanzienlijk toenam nadat er Mölnlycke procedure trays in gebruik waren genomen. Er werden totale tijdsbesparingen tot 59% gemeld, niet alleen in de OK zelf, maar in de volledige keten; van de bestelling van materialen tot afvalbeheer.

Er werden onder meer aanzienlijke besparingen op gebied van tijd en kosten en meer tevredenheid onder het personeel gemeld na de invoering van Mölnlycke procedure trays. Zoals eerder gemeld zijn algemene trays niet voldoende; het samenstellingsproces voor trays is essentieel, omdat elke afzonderlijk op maat gemaakte tray de juiste componenten van de juiste kwaliteit en in de juiste hoeveelheid moet bevatten. Als dat niet gebeurt, neemt de productiviteit in de operatiekamer meteen af.

Mölnlycke heeft talloze ervaren OK-professionals in dienst, die in uw ziekenhuis advies geven over het ontwerp van de tray en veranderingen in de trays, om een optimale samenstelling van de Mölnlycke procedure trays te garanderen. Met meer dan 10.000 unieke configuraties van onze Mölnlycke procedure trays en meer dan 4 miljoen geleverde trays per jaar zijn we marktleider in Europa.2

NoImage

(mm:ss)

Referenties

  1. Greiling, M. A multinational case study to evaluate and quantify time-saving by using custom procedure trays for operating room efficiency. Gegevens gepresenteerd bij de European Association of Hospital Managers September 2010 (poster).
  2. Verkoopgegevens, 2011
Share this

Besparing van tijd en geld met cumulatief...

Door de efficiëntie in de O.K. te optimaliseren kan uw ziekenhuis met het...

Volledig op maat gemaakte Mölnlycke...

Op maat gemaakte procedure trays besparen over het algemeen tijd. Het is...

Training en ondersteuning

Onze volledige serviceoplossing voor meer efficiëntie in de OK is onder...

Flexibele bevoorrading en logistiek

Bij onze ProcedurePak® oplossing horen op maat gemaakte logistieke oplossingen...

Minder afval - voordelen voor het milieu

Optimale efficiëntie in de OK en de invoering van groene richtlijnen zijn...

Minder stress bij operatiepersoneel

Het werven en behouden van bekwaam operatiepersoneel is voor veel ziekenhuizen...

Tray Value Calculator

Bereken besparing in tijd en verpakkingsafval.