Duurzaamheid

Ondersteuning van de gemeenschap

Als koploper in de gezondheidszorg voelt Mölnlycke Health Care zich zeer betrokken bij het medische vakgebied en bij de patiënten die worden behandeld. Wij doneren tijd, producten en geld om de levens van patiënten te verbeteren en diegenen die hen helpen te ondersteunen. Door op deze manier met de gemeenschap samen te werken helpen we ons bedrijf en de organisaties die wij ondersteunen ook om duurzaam te blijven.

Onze voornaamste wereldwijde liefdadigheidspartner is Operation Smile, een medische vrijwilligersorganisatie die kosteloos plastische chirurgie biedt aan kinderen met gezichtsaandoeningen zoals een hazenlip of een gespleten verhemelte. Via het Mölnlycke Health Care Operation Smile Volunteer Program kunnen onze werknemers deelnemen aan missies  van Operation Smile, om deze kinderen  een glimlach en hoop op een toekomst  te geven.

We hebben ook aanzienlijke bijdragen geleverd aan DEBRA, een organisatie  die mensen met EB helpt, een aandoening die blaren veroorzaakt op de huid. DEBRA voorziet gespecialiseerde wondzorg, financiert uitgebreid medisch onderzoek, en zorgt voor begeleiding, welzijn, respijt en belangenbehartiging.

Operation Smile

Sinds 2004 ondersteunen wij Operation Smile - een medische vrijwilligersorganisatie die kosteloos plastische chirurgie biedt aan kinderen met gezichtsaandoeningen zoals een hazenlip of een gespleten verhemelte. De kans is groot dat u nog...

Ons beleid voor de ondersteuning van de gemeenschap

Ons beleid met betrekking tot de ondersteuning van de gemeenschap...

Contact

Gelieve de lijst van onze kantoren wereldwijd te raadplegen om ons hoofdkantoor of andere lokale markten te contacteren.

Neem contact met ons op voor productklachten of neveneffecten via het contactformulier.

 


 

België:
Mölnlycke Health Care NV
Berchemstadionstraat 72 bus 2
B-2600 Berchem


Tel: 03 286 89 50
Fax: 03 286 89 52

Nederland:

Mölnlycke Health Care BV
Postbus 3196
NL-4800 DD Breda

Tel: 076 521 96 63
Fax: 076 521 17 82
K.v.K. nr. 30147276


 

 

Contact