Duurzaamheid

Verantwoordelijkheid voor onze producten

Mölnlycke Health Care heeft een wereldwijde reputatie voor producten die conform, gemakkelijk in gebruik, betrouwbaar en effectief zijn - een reputatie die wij waarborgen dankzij onze passie voor kwaliteit en verantwoordelijkheid voor het product. Wij zetten ons in om duurzaam zaken te doen en streven ernaar onze prestaties continu te verbeteren ten voordele van onze klanten, patiënten, werknemers, gemeenschappen, aandeelhouders  en het milieu.

Kwaliteitsbeheersystemen

Wij hebben een streng procesgebaseerd kwaliteitsbeheersysteem om een gelijkblijvend hoge productkwaliteit te garanderen. Het kwaliteitsbeheersysteem helpt ons om aan de klantverwachtingen te voldoen door alles wat we doen voortdurend te verbeteren, waaronder innovatie en technologie, het productieproces, de leveringsketen, verkoop en marketing en alle ondersteunende activiteiten. Om een continu uitvoeringssysteem te garanderen, voorzien wij een reeks doorlopende interne protocollen voor risicomanagement en interne audit. Naast onze globale processen, heeft iedere locale vestiging een eigen kwaliteitsbeheersysteem, en werknemers die verantwoordelijk zijn voor het locaal kwaliteitsbeheer en naleving ervan.

Bij de vervaardiging van onze producten hanteren wij een 360-graden-aanpak. We houden daarbij in elke stap van de levenscyclus van onze producten rekening met de gezondheid en veiligheid van onze klanten en onze impact op het milieu. Wij beschikken over interne processen die bepalen hoe wij onze producten zo ontwikkelen, fabriceren en leveren dat de gebruikers en patiënten zo min mogelijk risico lopen overeenkomstig ISO 14971.

Onze primaire leveranciers worden grondig beoordeeld om te waarborgen dat ze aan onze leveranciersnorm voldoen, waaronder onze gedragscode voor leveranciers. De fabrieken die zij inschakelen moeten een veilige werkomgeving bieden en moeten voldoen aan de lokale wetgeving inzake eerlijke beloning, de minimumleeftijd voor werknemers en de arbeidstijden. Wij bezoeken onze leveranciers regelmatig om te controleren of de arbeiders die de materialen produceren die wij van hen kopen, met waardigheid en respect worden behandeld. In voorkomende geval maken we bij
de beoordeling van leveranciers ook gebruik van externe controleurs.

 

Certificering en naleving

Kwaliteitsmanagement, Gezondheid en veiligheid en milieu certificaten....

Contact

Gelieve de lijst van onze kantoren wereldwijd te raadplegen om ons hoofdkantoor of andere lokale markten te contacteren.

Neem contact met ons op voor productklachten of neveneffecten via het contactformulier.

 


 

België:
Mölnlycke Health Care NV
Berchemstadionstraat 72 bus 2
B-2600 Berchem


Tel: 03 286 89 50
Fax: 03 286 89 52

Nederland:

Mölnlycke Health Care BV
Postbus 3196
NL-4800 DD Breda

Tel: 076 521 96 63
Fax: 076 521 17 82
K.v.K. nr. 30147276


 

 

Contact