Skip to Main Content
Ik zoek naar

Het is nooit gewoon een skin tear

Neem deel aan onze educatieve webinar van een uur (inclusief live Q&A sessie) over skin tear management

Skin tears (huidscheuren) zijn traumatische wonden die bij iedereen kunnen voorkomen, gaande van oudere en ernstig zieke personen, tot kinderen en vroeggeboren neonatale populaties. Deze wonden zijn pijnlijk. Onbehandeld kunnen ze zich ontwikkelen tot complexe wonden, chronisch worden en verdere complicaties veroorzaken. Daardoor kunnen skin tears de tijd van zorgprofessionals en middelen uitputten en de kosten omhoog stuwen.

'Skin tears zijn een serieuze uitdaging, maar we kunnen de zorg verbeteren door bewustzijn te creëren, gegevens te verzamelen en preventieprogramma's te implementeren', zegt Dr. Karen Campbell, huidig voorzitter van het International Skin Tear Advisory Panel (ISTAP).

Dr. Campbell zal twee webinars leiden die richtlijnen bieden om skin tears te voorkomen, te beoordelen en te beheren. De nieuw verkozen voorzitter, prof. Dimitri Beeckman, voegt zich bij haar voor de eerste webinar. Oud-voorzitster van ISTAP, Dr. Kimberly LeBlanc, sluit aan bij Dr. Karen Campbell voor de tweede webinar.

26 november - Dr. Karen Campbell, Prof. Dimitri Beeckman 

Bekijk on demand

3 december - Dr. Karen Campbell, Dr. Kimberly LeBlanc

Bekijk on demand

Delen op social media

Neem contact op
Kies markt 

Kies uw markt