Skip to Main Content
Ik zoek naar

Beheer uw trays met onze online portal

Mölnlycke Portal is een online hulpmiddel voor professionele zorgverleners voor het beheer van procedure trays. Uw team kan gemakkelijk zelf de trays samenstellen, analyseren, veranderen en berekenen – met ondersteuning van gedetailleerde statistieken en rapporten. 

Afbeelding van Mölnlycke portal op computer- en tabletscherm
Mölnlycke Portal

Met de Mölnlycke Portal kunt u gemakkelijk uw trays aanpassen. De portal biedt volledige transparantie, zodat de diverse medewerkers alle componenten in elke tray kunnen zien – om budgetten binnen de perken te kunnen houden en zeker te stellen dat OK-personeel bij elke ingreep over de juiste producten beschikt.

De portal genereert nuttige gegevens, rapporten en inzichten over al uw activiteiten en uw bestelgeschiedenis. Zo kan uw team bijdragen aan continue verbetering en optimaal profiteren van economische efficiëntie en tijdsbesparing dankzij het gebruik van procedure trays op maat.

  • Analyse, statistieken, prijsevaluatie en aanbestedingseisen – via export van gegevens naar Excel en PDF
  • Demo met voorbeeldgegevens beschikbaar ten behoeve van evaluatie. Neem contact op met uw Mölnlycke-vertegenwoordiger om een evaluatie op te zetten met uw collega's
  • Transparantie over trays, om te zorgen dat het OK-personeel bij elke ingreep over de juiste materialen beschikt
  • Instelbaar toegangsniveau per personeelslid
  • Geoptimaliseerd voor iPads, tablets en computers en getest op populaire webbrowsers

 Mölnlycke Portal

Neem contact op met uw lokale vertegenwoordiger om aan de slag te gaan met de portal.

Contacteer ons

Delen op social media

Neem contact op
Kies markt 

Kies uw markt 

Mölnlycke Sluiten

Bevestiging professionele zorgverleners

De informatie op de pagina die u wilt bezoeken, is uitsluitend bestemd voor professionele zorgverleners. Door op het onderstaande vakje te klikken, bevestigt u dat u een professionele zorgverlener bent.