Skip to Main Content
Ik ben op zoek naar
hidden1hidden2
hidden1hidden2

Het kan ook anders

 
In 2021 onderging de Nederlandse kunstenares Maria Koijck een borstreconstructie na een borstamputatie. Verbijsterd door de hoeveelheid afval die haar ingreep met zich meebracht, inclusief de postoperatieve zorg, maakte ze een kunstwerk en film waarin ze de gezondheidszorg één simpele vraag stelde - Kan het ook anders? Als antwoord vroegen we Maria of ze haar kunstwerk opnieuw wilde maken, deze keer alsof haar DIEP flap-ingreep was uitgevoerd met een Mölnlycke ProcedurePak tray. Het resultaat spreekt voor zich.

 
hidden1hidden2
minder OK-afval met op maat gemaakte ProcedurePak trays

Tot 90% minder OK-afval


Studies tonen aan dat het overschakelen van afzonderlijk verpakte producten naar onze op maat gemaakte ProcedurePak trays het verpakkingsafval met wel 90% kan verminderen, en tegelijkertijd kostbare voorbereidingstijd kan besparen.


Lees meer

hidden1hidden2

Welke impact heeft ProcedurePak op uw werk?


Minder chirurgisch afval en meer tijd voor uw patiënten. Laat ons u concrete cijfers geven over wat de overstap van uw huidige situatie naar Mölnlycke ProcedurePak trays zou betekenen voor uw ziekenhuis.

Maak een afspraak

hidden1hidden2
Wereldleider in duurzame gezondheidszorg

Duurzaamheid is een strategische prioriteit voor Mölnlycke en we streven ernaar om wereldwijd toonaangevend te zijn op het gebied van duurzame gezondheidszorg.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
Neem contact op