Skip to Main Content
Ik zoek naar

Verbanden met Safetac: bewezen keuze voor betere resultaten

We hoorden dat verbandwissels veel pijn en stress veroorzaken bij patiënten en daardoor het genezingsproces verstoren. Daarom ontwikkelden we Safetac®, een revolutionaire verandering in de wondzorg.  

Oudere dame plukt bloemen in de tuin
Safetac ondersteunt een snellere genezing en betere resultaten voor de patiënt

Safetac® is de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Het is zo ontworpen dat het zich soepel naar de huid vormt zonder aan het wondvocht te kleven, zodat u het gemakkelijk kunt verwijderen zonder dat de huid beschadigd wordt. Dat betekent minder pijn voor uw patiënten. Verder beschermt Safetac® het nieuwe weefsel en de intacte huid zodat de wond niet wordt aangetast, wat een snellere en natuurlijke genezing ten goede komt. Bovendien sluit het de wondranden af om de huid te beschermen tegen beschadiging door lekkage en maceratie. De combinatie van minder pijn en minder huidletsel ondersteunt een snellere genezing en kan bovendien de behandelingskosten verminderen.

Sinds de introductie vertrouwen artsen zoals u op verbanden met Safetac® en zijn er al honderden miljoenen patiënten over de hele wereld mee behandeld. We streven ernaar om dat vertrouwen te verdienen door onze producten te ondersteunen met hoogwaardig bewijsmateriaal. Wist u dat de voordelen van het gebruik van Safetac® in meer dan 450 peer-reviewed bevindingen bevestigd worden? Dit uitgebreide bewijsmateriaal omvat meer dan 30 gerandomiseerde gecontroleerde studies.

We begrijpen waarom u minder pijnlijke behandelingsopties wenst die een snellere genezing en betere resultaten voor de patiënt ondersteunen. En we weten dat u onder druk staat om de zorgkosten te verlagen. Wij kunnen u daarbij helpen. U mag erop vertrouwen dat de verbanden van Mölnlycke met Safetac® zowel de resultaten voor de patiënt als de economische resultaten verbeteren. Test Mepilex®, Mepitel®, Mepiform® en Mepitac®.

'Referenties'

Delen op social media

Neem contact op
Kies markt 

Kies uw markt 

Mölnlycke Sluiten

Bevestiging professionele zorgverleners

De informatie op de pagina die u wilt bezoeken, is uitsluitend bestemd voor professionele zorgverleners. Door op het onderstaande vakje te klikken, bevestigt u dat u een professionele zorgverlener bent.