Skip to Main Content
Ik ben op zoek naar
hidden1hidden2
laparoscopische afdeklakens gebruikt op patiënt

Mölnlycke biedt een assortiment afdeklakens, kleding voor het OK-personeel en chirurgische instrumenten voor de operatiekamer. De producten kunnen opgenomen worden in ProcedurePak® trays om de efficiëntie te verhogen of kunnen individueel verpakt geleverd worden. Om betere patiëntresultaten te bereiken, helpt de divisie Oplossingen voor het OK haar klanten bij het identificeren en implementeren van nieuwe methodes om de capaciteit en efficiëntie van de operatiekamer te verhogen en tegelijkertijd de veiligheid van de patiënt en het personeel te garanderen.

hidden1hidden2
Onze producten en oplossingen zijn onder andere
hidden1hidden2
Zorgverlener

Op maat gemaakte ProcedurePak® trays
Steriele procedurepacks die alle single-use producten bevatten die nodig zijn voor een specifieke ingreep en om de efficiëntie in de operatiekamer te verhogen.

Mölnlycke Portal op iPad en laptop

Digitale services 
Digitale services, zoals de Mölnlycke Portal, helpen klanten om een maximale waarde te realiseren door het samenstellen van de meest efficiënte ProcedurePak trays met de juiste componenten te vereenvoudigen.

chirurg die BARRIER kleding draagt

BARRIER® Afdeklakens en Kleding voor het OK-personeel 
Een assortiment chirurgische afdeklakens, apparatuurafdekking, operatiejassen, omlooppakken, operatiemaskers, isolatiejassen, mutsen en patiëntenkleding ontworpen om zorgverleners en patiënten te beschermen en de infectiepreventie in ziekenhuizen te bevorderen.

Chirurgisch instrument

Chirurgische instrumenten
Een breed assortiment aan specifieke chirurgische instrumenten om zorgverleners te voorzien van hulpmiddelen om goede klinische resultaten te bereiken.

Neem contact op