Skip to Main Content
Ik ben op zoek naar

Wonden reinigen.

Genezing ondersteunen.

hidden1hidden2
Maak kennis met Granudacyn – uw beste keuze om wonden te reinigen

 

 

Wist je dat.....

wondspoeloplossignen de wondgenezing ondersteunen door
lokale barrières te verwijderen en de kans op infectie te verkleinen?

hidden1hidden2
Eén oplossing. Verschillende wonden.

Granudacyn® is een wondspoeloplossing die veilig kan worden bewaard dankzij hypochlorigzuur (HOCl). De oplossing wordt gebruikt voor het reinigen en bevochtigen van chronische, acute en gecontamineerde wonden, en eerste- en tweedegraads brandwonden. Het kan ook worden aangebracht op gevoelige weefsels als kraakbeen, pezen, ligamenten en botten, of in het oor, in de mond, in chirurgische wonden (intraoperatief en postoperatief) en in fistels. Daardoor is het in de meeste situaties binnen de wondzorg de beste keuze om wonden te reinigen.

 

hidden1hidden2
granudacyn 100ml fles en gel
  • Doeltreffend op verschillende soorten wonden
    Granudacyn kan worden gebruikt op alle chronische wonden, waaronder diabetische voetulcera, decubitus en veneuze beenulcera. Daarnaast is het geschikt voor acute en gecontamineerde wonden, alsook eerste- en tweedegraads brandwonden.

  • Betere verzorging, betere levenskwaliteit
    Het aanpakken van infecties zonder het natuurlijke wondgenezingsproces te onderbreken is belangrijk voor het welzijn van de patiënt en ondersteunt de genezing.

  • Lang houdbaar. Altijd bij de hand.
    Granudacyn kan na het openen nog 90 dagen (gel) en 60 dagen (oplossing) bij kamertemperatuur worden bewaard voor meermalig gebruik.
hidden1hidden2
Hoe het werkt

Breng Granudacyn® aan op het wondbed alvorens de wonde te reinigen. Het product hoeft niet te worden geneutraliseerd of gespoeld en kan worden gebruikt om zowel het wondverband als de wonde zelf te bevochtigen.

hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2
hidden1hidden2

'Referenties'

Neem contact op