Skip to Main Content
Ik ben op zoek naar
hidden1hidden2
Aanbrengen van verband op knie van patiënt

Mölnlycke is een toonaangevende wereldwijde leverancier van wondzorgproducten en op therapie gebaseerde oplossingen voor chronische en acute wonden in ziekenhuizen, post-acute zorg en thuiszorg. De belangrijkste indicaties waarop we ons richten om patiënten te verlossen van de last van wonden zijn decubitus, diabetische voetulcera, veneuze beenulcera, chirurgische incisies en brandwonden. Ons aanbod is inclusief digitale tools om de wondbeoordeling te ondersteunen en de keuze van de meest geschikte oplossing te vereenvoudigen.

hidden1hidden2
Onze producten en oplossingen zijn onder andere
hidden1hidden2

Mepilex® Border Flex 
Verbanden die bestaan uit meerdere lagen met een rand die ontworpen zijn om zich te vormen naar en te blijven zitten op complexe wonden zoals doorligwonden, been- en voetulcera en traumatische wonden.

Exufiber® en Exufiber® Ag+
Verbanden die gebruikt worden bij de behandeling van matig tot sterk exsuderende wonden, inclusief caviteiten. De verbanden veranderen in een gel zodra ze in contact komen met wondvocht, waardoor ze zich zachtjes aan het wondbed kunnen aanpassen.

Avance® Solo
Een mobiel, op batterijen werkend single-use wondzorgsysteem met negatieve druk dat wordt gebruikt om exsudaat en infectieus materiaal uit chronische en chirurgische incisies te verwijderen.

Mepilex® en Mepilex® Ag 
Absorberende schuimverbanden voor chronische en acute wonden met Safetac® zachte siliconen adhesie, die helpen om pijn te verminderen en letsels aan de wonde en de huid te minimaliseren bij verwijdering.

wondbehandeling met zuurstoftherapiespray

Zuurstoftherapie
Deze oplossingen zijn onder andere Granulox®, een oxygenerende hemoglobinespray die wordt gebruikt bij de behandeling van chronische wonden, en Granudacyn®, een irrigatieoplossing voor het reinigen en bevochtigen van acute, chronische en besmette wonden, en voor eerste- en tweedegraads brandwonden. 

Zorgverleners draaien patiënt met decubitus om

Oplossingen voor decubituspreventie
Anatomisch gevormde verbanden met Deep Defense® Technologie en draai- en positioneersystemen, ontworpen om tere weefsels te beschermen en de herpositionering van patiënten te vergemakkelijken om de ontwikkeling van doorligwonden te voorkomen.

Neem contact op